MFF möter FCK i sommar

Publicerad 11 april 2014

Inför det kommande kvalet till Champions League är vår ambition att spela mot flera lag i sommar, under VM-uppehållet, för att få så bra förberedelser som möjligt. Den första matchen som är klar är MFF-FC Köpenhamn den 2 juli klockan 19:00 på Swedbank Stadion.

Pris: 100 kr (vuxen) och 60 kr (ungdomar födda 1994 eller senare)

Sektionerna för Ståplats (ingång A) och sittplats, nedre etage, östra läktaren (ingång L) kommer att vara öppna.

Biljetterna släpps till försäljning den 22 april klockan 10:00 i MFF Shopen och på ticnet.se.

Daniel Andersson:

”Det är viktigt för oss att få bra internationellt motstånd inför kvalet till Champions League. FCK är en bra motståndare eftersom de har spelat i Europa kontinuerligt de senaste åren. Vi arbetar med att få spela mot fler lag under VM-uppehållet” 

Per Nilsson:

”Vi har som ambition att varje sommar ge vår publik möjlighet att se oss mot internationellt kvalificerat motstånd. De senast åren har vi spelat mot bland annat Fulham, Shalke 04, Milan och West Bromwich. De diskussioner vi har haft med ett europeiskt storlag i år har i första hand varit PSG. Då de har många VM-spelare anser de att de inte kan presentera ett tillräckligt bra lag för att  matcha internationellt i en vänskapsmatch och därför tittar vi vidare. I dagsläget kan vi inte presentera någon match utöver vår match mot FCK”