MFF mot FC Midtjylland i play-off till Europa League

Publicerad 14 augusti 2018 i Nyheter

Efter uttåget i kvalet till Champions League kommer Malmö FF att spela ett avgörande play-off till Europa Leagues gruppspel. Vi möter de regerande danska mästarna FC Midtjylland och börjar på hemmaplan.

Malmö FF – FC Midtjylland
Torsdag 23 augusti 19:00
Stadion

Bortamatchen spelas torsdagen den 30 augusti. Information om biljetter och fastställd avsparkstid för bortamatchen kommer inom kort.

Biljetter till hemmamatchen

Biljettpris: kategori 2 

Årskortsinnehavare
MFF:s årskortsinnehavare (ej Ståplats Allsvenskan) har förtur till biljettköp från torsdagen den 16 augusti kl 10:00 till fredagen den 17 augusti klockan 23:59. Du säkrar din biljett genom att logga in med dina uppgifter på https://mff.tmtickets.se och köpa den plats som väntar på dig. Om du vill köpa din biljett på plats gör du det i biljettluckorna på Stadion (ingång 51) som håller öppet mellan klockan 10:00-18:00 under torsdagen.

Medlem
Om du är medlem i Malmö FF (betalt medlemskap senast 1 juni) har du möjlighet till förtur under lördagen den 18 augusti klockan 10:00–23:59. Du kommer att få ett mail med länk och lösenord för onlineköp. Om du vill köpa biljetter på plats gör du det i biljettluckorna på Stadion (ingång 51) mellan klockan 10:00–15:00 under lördagen. Ta med medlemskort!

Allmän försäljning
Eventuellt kvarstående biljetter släpps till allmän försäljning söndagen den 19 augusti klockan 10:00. Biljetterna köper du på Ticketmaster.se eller i luckorna på Stadion (ingång 51) som håller öppet mellan 10:00–15:00 under söndagen. Från och med måndagen kan du även köpa biljett i MFF Shopen.

Frågor? Kontakta biljett@mff.se

På grund av att kvalet fortsätter i Europa League flyttas hemmamatchen mot IK Sirius från lördag till söndag. Detta gäller även bortamatchen mot IF Brommapojkarna helgen därpå. Mer information och avsparkstider kommer så fort som möjligt.

huvudpartners

officiella partners