MFF invaderar Jägersro på tisdag

Publicerad 26 augusti 2002

I morgon tisdag går travet på Jägersro helt i MFF:s himmelsblå färger. Tränare, spelare och supportrar, alla är de på plats.

MFF:s förhållande till ”främmande makter” har alltid varit gott. Bland annat har vi genom åren haft ett mycket gott samarbete med Jägersro och Skånska Travsällskapet.

Inte minst de båda hövdingarna Eric Persson och Hugo Åberg odlade denna vänskap.

På tisdag, den 27 augusti, får vi ytterligare ett bevis på detta. Då arrangerar Skånska Travsällskapet en travkväll som helt kommer att gå i MFF:s tecken.

Malmö FF kommer att finnas på plats, representerat av styrelsen, A-truppen, tränare och ledare. Dessutom kommer stora delar av vår populära supporterklubb, MFF Support, att ställa upp.

Ett speciellt MFF-lopp kommer att köras. Vinnande häst belönas med MFF:s vinnartäcke.

Dessutom blir det en ”sparka längst-tävling” på galoppbanan framför huvudläktaren mellan A-lagsspelare och supportrar. Publiken får möjlighet att tippa vinnaren. Sittplatsbiljetter till Skånederbyt mellan MFF och HIF den 11 september på Malmö Stadion står på spel.

I samband med Jägersrodagen kommer spelarna att ställa upp för autografskrivning och du får träffa Tom Prahl, Anders Palmér och övriga ledare. Du får även chans att vinna fotbollar med spelarautografer med mera.
MFF Support presenterar sitt nya MFF-öl och vill gärna höra publikens åsikter om smaken.

Dessutom blir det försäljning av MFF-prylar och naturligtvis spännande travlopp. Och så blir ”professorn” Bengt-Erik Larsson (välkänd från Jägersro och TV4) utmanad på V5-tips av MFF.
Det blir en klang- och jubelkväll helt i ”Di blåes” färger.
Har du tur kan du dessutom göra dig en hacka på spelet.

Väl mött på Jägersro på tisdag!

EINAR MALMBORG