MFF hälsar Volkswagen välkommen som Dräktpartner

Publicerad 02 april 2016 i Nyheter

Volkswagen utvecklar sitt samarbete med Malmö FF och går från Officiell partner till Dräktpartner. Avtalet gör att Malmö FF:s samtliga lag kommer att spela med Volkswagens klassiska runda logga på bröstet de två närmsta åren.

– Fotboll är en riktig folksport med många utövare och supportrar vilket passar oss på Volkswagen då vi företräder ett brett och folkligt varumärke. Att finnas med som partner till Malmö FF, som är en av Sveriges mest framgångsrika klubbar, är naturligtvis något vi är väldigt glada över, säger Slavo Veljkovic, Regiondirektör på Volkswagen.

Avtalet är skrivet på två år med option på ytterligare ett vilket innebär att samtliga MFF-lag – ungdomar nio år upp till A-laget – kommer att spela med Volkswagens klassiska runda logga på bröstet. Volkswagens logga kommer även finnas på samtliga tröjor som säljs i MFF Shopen och på Intersport.

– Volkswagen klev in i MFF 2015 när de blev Officiell partner till Malmö FF. Det är förstås väldigt glädjande att vi nu tillsammans utvecklar samarbetet ytterligare genom att Volkswagen blir MFF:s Dräktpartner, säger MFF:s Försäljningschef Magnus Svensson och fortsätter:

– Vi är mycket stolta över att en av världens största biltillverkare väljer att bli en av Malmö FF:s största partners, avslutar Svensson.

huvudpartners

officiella partners