MFF hälsar Efficy välkommen som ny dräktpartner

Publicerad 08 april 2022 i Dam,Nyheter

Malmö FF hälsar Efficy välkommen som ny dräktpartner till föreningen. Efficy kommer att synas på damlagets matchtröja de kommande tre åren.

Efficy kommer att synas på damlagets matchtröja de kommande tre åren.

Efficy är den ledande leverantören av CRM system (Customer Relationship Management) i Europa. Så sent som 2021 tillkännagavs förvärvet av den nordiska leverantören av datadriven marknadsföring, APSIS, som MFF sedan tidigare har ett långt samarbete med. Genom uppköpet ökade Efficy sin nordiska närvaro och idag erbjuder verksamheten CRM-lösning med användare i 60 länder.

Avtalet är skrivit på tre år och Efficys logotyp kommer att synas på ryggen på damlagets matchtröjor från och med söndagens säsongspremiär. Loggan kommer även att finnas med på alla matchtröjor, dam, som finns till försäljning i MFF Shopen.   

Niclas Carlnén, VD Malmö FF

– Vi är väldigt glada över att kunna presentera samarbetet med Efficy. Malmö FF vill gärna jobba med långa och nära relationer till våra partners och det gläder oss att vi över tid, tillsammans med våra partners kan bygga en gemensam väg mot nya framgångar.

– Efficy är en samarbetspartner som är innovativ och driven med höga ambitioner. Något som rimmar väl med hur vi vill arbeta i Malmö FF. De får nu möjligheten att synas på en exklusiv yta på damlagets matchtröja de kommande tre åren.

Niklas Jakobsson, Marknadschef Efficy

– Malmö FF:s satsning på damfotbollen är inspirerande. Ambitionen att bygga ett lag från grunden och avancera genom seriesystemen är en resa vi vill vara med på. Vi vill stötta Malmö FF och främjandet av damfotbollen i regionen. Därför är det viktigt för oss att gå in i ett längre samarbete där vi kan stötta den långsiktiga satsningen och vi ser fram emot att vara en del av lagets framgångar under resan mot de högre divisionerna.

– Som en växande europeisk leverantör inom CRM så lägger vi stor vikt i att synas med starka lokala varumärken som har en sund värdegrund och ett långsiktigt tänk i sina satsningar. Malmö FF är ett starkt lokalt varumärke med stora europeiska ambitioner – något som rimmar väl med våra värderingar och hur vi själv driver vårt bolag.

huvudpartners

officiella partners