MFF förlänger med Jonnie Fedel

Publicerad 05 januari 2021 i Herr,Nyheter

Jonnie Fedel stannar i Malmö FF som förlänger med målvaktstränaren fram till och med 2023.

Jonnie Fedel har en lång historia med Malmö FF som både spelare och ledare och sedan 2007 är han klubbens målvaktstränare. Nu förlänger Malmö FF kontraktet med 54-åringen ytterligare tre år.

När Janne Möller lämnade Malmö FF 1988 tog en 22-årig Jonnie Fedel över posten som målvakt och sammanlagt spelade Jonnie 588 matcher i MFF-tröjan. Så sent som i december blev han svensk mästare med Malmö FF för sjätte gången.

JONNIE FEDEL

– Det känns bra, det känns inspirerande som det alltid har gjort här. Jag trivs jättebra med det jobbet jag gör och så länge jag ser att mina målvakter utvecklas så känner jag mig inspirerad till att fortsätta. Under förra året fick jag också möjligheten att utvecklas genom att få ett större ansvar över våra defensiva fasta situationer. Jag har lärt mig en hel del och jag tycker att spelarna varit duktiga på att ta till sig de direktiv som vi i ledarstaben har försökt få fram. Jag är oerhört stolt över att få fortsätta vara en del av Malmö FF.

Daniel Andersson, sportchef

– Jonnie har väldigt fina ledaregenskaper och våra målvakter uppskattar honom enormt, titta bara på hur de presterar. Han är en viktig del i ledarstaben med sin kompetens, sin personlighet och erfarenhet som varit med och bidragit till många av våra framgångar de senaste åren. Jonnie Fedel har varit här länge och han vet hur det är att vara i Malmö FF. Vi är aldrig nöjda och det är aldrig Jonnie heller, han strävar alltid efter att göra saker och ting bättre.

huvudpartners

officiella partners