MFF-familjen växer – vi söker fotbollsfamiljer och ungdomstränare

Publicerad 21 augusti 2023 i Nyheter,Ungdom

Varje år lockas unga, lovande spelare från hela Sverige till föreningens akademiverksamhet. Vi söker nu på nytt värdfamiljer till våra fotbollsspelande ungdomar. Utöver fotbollsfamiljer söker vi också ungdomstränare som vill vara med och utveckla våra yngsta pojkar och flickor i åldern 9–12. Läs mer om rollerna nedan.

bli fotbollsfamilj

Har du en plats över åt en ung fotbollsspelare med stora drömmar som tillhör Malmö FF:s ungdomsakademi? Nu söker Malmö FF familjer som kan tänka sig att ta emot en ungdom under tiden de kombinerar sitt idrottsutövande med studier i MFF:s akademiverksamhet.

Att ha vuxna personer runt omkring sig som kan stötta och vara närvarande när den biologiska familjen bor långt borta är viktigt för alla våra ungdomar.

Spelarna är mellan 14-16 år gamla och givetvis får du ersättning. Vi söker dig som bor i Malmö med omnejd, alla familjer/personer är välkomna att ansöka.

Vill du bli en fotbollsfamilj?
Skicka in din intresseanmälan till Per Ågren, Sportchef MFF Ungdom. Mejl: per.agren@mff.se

Bli ungdomstränare

MFF-Ungdom söker dig som vill vara med och utveckla våra allra yngsta ungdomar i åldern 9-12 år. Vi söker dig som brinner för att utveckla barn och ungdomar med stor passion för fotboll.

Hur ser rollen ut?

Vi söker en fotbollstränare vill jobba med utvecklingen av de första viktiga stegen i vår utbildningsplan, ”Den himmelsblå vägen”. Du ska vara noggrann i såväl förberedelser som i utvärderandet av träningspass och matcher, som du genomför tillsammans med din tränarkollega.

Att vara ungdomstränare i Malmö FF förutsätter ett stort engagemang där en vecka innehåller tre träningspass under kvällstid i veckan, plus 1-2 matcher på helgerna.

vem söker vi?

Vi söker dig som brinner för utveckling av unga och ambitiösa spelare, både på och utanför planen. Vi tror att du är ödmjuk inför uppgiften, har en vilja att lära dig nya saker och hänga med i utvecklingen. 

Vi ser gärna att du tagit de första stegen i din egen tränarutveckling och att du har en stor tro på din egen förmåga att klara en ibland utsatt roll som ungdomstränare i en elitklubb.

I grunden måste du dela klubbens starka värdegrund samt vara positivt inställd till delat ledarskap, vilket vi praktiserar i vår förening.

vad erbjuder vi?

Du får verka i en ambitiös talangutvecklingsmiljö i Sveriges bästa ungdomsakademi där vi har en ambition att hela tiden bli bättre och utveckla morgondagens elitspelare. Möjligheten att utveckla dig själv som ledare och tränare är också stor. Vi erbjuder både förbundets utbildningar såväl som interna utbildningar.

Rollen är ingen tjänst men vi erbjuder en mindre ersättning.

är du den vi söker?

Kontakta Sportchef för Ungdom, Per Ågren (via per.agren@mff.se) med en intresseanmälan där du kort beskriver dig själv, din erfarenhet, din ambition och varför du söker denna möjlighet.

huvudpartners

officiella partners