MFF besökte Henrik Supermans sommarfest

Publicerad 05 september 2017 i Nyheter

Malmö FF stödjer stiftelsen Henrik Superman som hjälper cancerdrabbade barn och deras familjer. I slutet av augusti var MFF på plats när stiftelsen bjöd in samarbetspartners, volontärer och familjer till sin årliga sommarfest.

När MFF-supportern Henrik Ekelund gick bort i cancer vid sju års ålder hade han och familjen kämpat mot sjukdomen i sex år. Stiftelsen Henrik Superman bildades ett par år senare på initiativ av nära vänner till familjen för att stötta cancerdrabbade barn och deras familjer med allt från resor och leksaker till hjälpmedel och juridisk rådgivning.

Stiftelsen samlar in medel genom olika aktiviteter, bland annat vid den årliga sommarfesten som hölls i Malmö kanotklubbs lokaler i slutet av augusti.

– Henrik älskade fest och därför är det naturligt att vi samlas på det här sättet, säger Henrik pappa Christer Ekelund.

– Det känns bra att MFF genom vårt engagemang kan stödja en lokal stiftelse som gör så mycket för att hjälpa barn och ungdomar i svåra situationer, säger MFF:s marknadschef Cina Wikeborg. 

Henrik Supermans sommarfest är en aktivitet med syfte att samla in pengar till stöd för cancerdrabbade barn och deras familjer.

Läs mer om Henrik Superman på www.henriksuperman.se

huvudpartners

officiella partners