MFF är med i eAllsvenskan 2020

Publicerad 10 mars 2020 i Nyheter

Den 10 mars är det säsongsstart för den andra säsongen av eAllsvenskan. Malmö FF är en av tjugo svenska klubbar som gör upp om titeln.

MFF blev den första historiska mästaren i eAllsvenskan 2019 efter seger mot Örebro SK i finalen. Årets lagkomposition består av en ny spelare och ett bekant ansikte. Zackarias ”Zackey” Johansson hade en viktig roll i MFF:s lag som tog hem eAllsvenskan 2019 och han får nu sällskap av Simon ”Zimme” Nystedt.

Precis som förra säsongen samarbetar MFFESPORT med Esports HP, ett multiprofessionellt hälsoteam som innefattar en psykolog, en fysioterapeut, en ergonom och en dietist som kommer att arbeta med laget under säsongen.

eAllsvenskans andra säsong är indelad i tre olika faser. Först ut är ett fyra veckor långt onlinespel där klubbarnas seedning till fas två avgörs. Fas två består av ett studiogruppspel med fyra grupper om fem lag vardera och spelas den 9–10 april. De två bästa lagen i varje grupp kvalificerar sig för den avgörande säsongsfinalen i maj.

MFF:s matcher i onlinespelet kommer att sändas på twitch.tv/mffesport. Studiogruppspelet och säsongsfinalerna sänds via Dplay samt genom eAllsvenskans kanaler på YouTube och Twitch.

huvudpartners

officiella partners