Meriterat U21-lag besegrade Mjällby AIF

Publicerad 06 april 2022 i Herr,Nyheter,U21-match

Oscar Lewicki var tillbaka på planen när U21 vann mot Mjällby AIF med 4–0. MFF:s målskyttar i matchen: Malik Abubakari 2, Ola Toivonen och Amel Mujanic.

Malik Abubakari tvåmålsskytt.

Nyckelhändelser

4′ Hugo Larsson sliter sig loss på högerkanten och hittar Malik Abubakari centralt i straffområdet. Via ett skott från Sebastian Nanasi hamnar bollen återigen hos Abubakari som ger oss en tidig ledning.

15′ Patriot Sejdiu slår in bollen i straffområdet, Abubakari touchar bollen vidare och Ola Toivonen placerar behärskat in 2–0 i målvaktens högra hörn.

42′ Josef Al-Imam river omkull en Mjällby-spelare i en löpduell och tilldelas rött kort för tilltaget.

72′ Hugo Larsson spelar in bollen till Malik Abubakari som gör sitt andra mål i matchen via ett välplacerat skott i straffområdet.

88′ Patriot Sejdiu sätter upp ett anfall från egen planhalva och serverar Amel Mujanic vars skott räddas av Mjällbys målvakt. Abubakari fångar upp returen och frispelar Mujanic som gör 4–0.

Oscar Lewicki efter matchen:

– Det kändes skönt att äntligen få dra på sig den nya matchtröjan. Tanken var egentligen att jag skulle spela 45 minuter, men jag kände att jag hade mer i benen så det blev 15 minuter till. Det var härligt att vara tillbaka och framför allt riktigt roligt att vinna en fotbollsmatch igen.