Mercedes-Benz ny Officiell sponsor

Publicerad 13 juni 2011

Idag undertecknades papperna som gör Mercedes-Benz till Officiell sponsor de kommande två åren. Dessutom har man option om förlängning. I avtalet ingår exponering på Swedbank Stadion, branschexklusivitet bland officiella sponsorer och möjlighet att använda Swedbank Stadion vid större evenemang.

          Vi har en lång relation med MFF på det lokala planet. Nu tar vi steget ut och blir Officiell sponsor, säger Jörg Himmelmann , vd Mercedes-Benz Sverige AB. Vi ser verkligen fram emot det här samarbetet och är mycket glada över att vara med när MFF ska ut i Europa.

 

Mercedes-Benz i Malmö har varit med i Nätverket sedan det bildades och man har alltså en lång och nära relation till klubben. Med steget upp till Officiell sponsor blir man en av MFFs större sponsorer och får därmed också en betydande exponering i samband med match.

 

          Vi är både glada och stolta över att vi nu tecknat avtal med ett stort internationellt varumärke, säger MFFs vd Per Nilsson. Vi erbjuder Sveriges bästa exponering när det kommer till fotbollsallsvenskan och allt fler företag börjar upptäcka det.

 

MFF hälsar Mercedes-Benz välkomna och ser fram emot ett riktigt spännande samarbete.