Medlemskap 2010

Publicerad 23 december 2009

Som medlemsförening blir Malmö FF aldrig starkare än sina medlemmar. Som medlem i Malmö FF har du möjlighet att delta på årsmötet som är föreningens högsta beslutande organ och givetvis också möjlighet att gå på de medlemsträffar som anordnas under året.

Under 2009 har vi haft en träff med Staffan Tapper som ingående och livfullt beskrev Malmö FF:s ungdomsverksamhet, en rundvandring i Swedbank Stadions innandömen med efterföljande analys av säsongen 2009 samt en filmkväll där det bjöds på förhandsvisning av Mitt Hjärtas Malmö som speglar Malmö FF:s första 100 år. Du får även nyhetsbrev och information om medlemsaktiviteter under året och årsboken som kommer i slutet av året och speglar året som gått.

Medlemskap 2010
Medlemskap finns i två former: enskild medlem och familjemedlem. Medlemsavgiften är 400 kronor för vuxna, 200 kronor för ungdomar (födda 1992 eller senare) och 600 kronor för familjemedlemskap. Familjemedlemskap ger alla som bor i samma hushåll fullvärdigt medlemskap i Malmö FF men berättigar bara till en årsbok.
 
Jag har varit medlem 2009. Hur gör jag för att förnya mitt medlemskap?
Du kommer att få ett brev hemskickat till dig i början av nästa år med information om hur du gör för att förnya ditt medlemskap.

Jag har inte varit medlem 2009 men vill bli det för 2010. Hur gör jag? 
Om du inte redan är medlem men vill bli medlem och ytterligare bidra till föreningens fortsatta framgång och styrka kan du klicka här för att läsa hur du gör.

När får jag mitt medlemskort?
Om du betalar ditt medlemskap senast den 31 januari 2010 kommer du att få ditt medlemskort för 2010 under februari månad.