Medlemsinformation: Förköp till gruppspelet i Champions League

Publicerad 26 augusti 2015 i Nyheter

Malmö FF slog Celtic FC med 2-0 på tisdagskvällen och är därmed klara för hösten gruppspel i Champions League. Precis som vanligt kommer våra årskortsinnehavare att vara först ut med att få möjlighet till förköp, därefter är det våra medlemmars tur. Vi har fått in många frågor ifrån våra medlemmar och vi tänkte därför besvara de vanligaste spörsmålen här:

Hur många biljetter får jag köpa?
Om du har ett vanligt medlemskap har du möjlighet till förtur till en biljett, om ni har ett familjemedlemskap har ni möjlighet till förtur till lika många biljetter som det finns personer knutna till familjemedlemskapet.

Kan jag bli medlem idag och få förtur?
Nej. För att få möjlighet till förtur till hösten Champions League matcher var medlemskapet tvunget att vara registrerat och medlemsavgiften oss tillhanda innan hemmamatchen mot Celtic FC blåstes av. Ett medlemskap registreras alltså inte när intresseanmälan skickats in, utan först när vi fått in medlemsavgiften. Det tar ofta en bankdag ifrån det att betalningen är gjord till att medlemsavgiften är oss tillhanda.

Kan jag ångra min intresseanmälan?
Ja. Om du mot förmodan ångrar dig och inte vill bli medlem i Sveriges framgångsrikaste förening efter att du skickat in en intresseanmälan kan du bara låta bli att betala fakturan. Obetald faktura = inget registrerat medlemskap.

huvudpartners

officiella partners