Medlemsförtur till kvartsfinalen mot IFK Göteborg

Publicerad 08 mars 2018 i Nyheter

OBS! SLUTSÅLT!

På lördag spelar vi kvartsfinal mot IFK Göteborg i Svenska cupen. På torsdagsförmiddagen släpptes biljetterna i förtur till våra årskortsinnehavare och klockan 10:00 på fredagen fick även medlemmar förtur.Malmö FF – IFK Göteborg
Kvartsfinal Svenska cupen
Lördag 10 mars 13:00
Malmö IP

Förtur för medlemmar (och årskortsinnehavare)
Medlemsförturen startar fredagen den 9 mars klockan 10:00 i MFF Shopen på Stadion. Medlemmar kan utnyttja sin förtur fram till dess att MFF Shopen stänger klockan 18:00 på fredagskvällen. Om du inte kan befinna dig på plats på Stadion kan du maila till biljett@mff.se för att få hjälp. Ärenden inkomna från klockan 10:00 under fredagen behandlas i tur och ordning.

I händelse att det finns biljetter kvar under lördagen kommer dessa att säljas, utan förturskrav, i biljettluckorna vid huvudentrén på Malmö IP klockan 11:00.

Du kan köpa en biljett per medlem. Huvudmedlemmen i ett familjemedlemskap kan köpa till alla familjemedlemmar. Ta med medlemskort eller id-handling om du ännu inte fått ditt kort.

Observera att årskortsinnehavare har fortsatt möjlighet att köpa biljett parallellt med medlemmarna.

Håll koll på biljettläget på MFF:s Twitterkonto eller på MFF.se. 

På grund av tekniska problem med biljettlänkar vid senaste medlemsförturen har vi valt att erbjuda möjlighet till förtur på det här sättet denna gång. En ny teknisk lösning undersöks till framtida biljettsläpp.

huvudpartners

officiella partners