Matilda Kristell inför lördagens match

Publicerad 09 februari 2024 i Dam,Nyheter

Målskytt i debuten och en övertygande insats. Nu ser mittfältaren Matilda Kristell fram emot helgens match där tuffare motstånd i form av damallsvenska Kristianstads DFF väntar.

Matilda Kristell.

MATCHFAKTA

Kristianstads DFF – Malmö FF
Lördag 10 februari 14.00
Kristianstads Arenaområde, konstgräsplan 1

Supporterinformation

Inträde: 50 kr
Endast ståplats.
Fri parkering finns på en grusplan som ligger i anslutning till fotbollsplanen.
Kioskverksamhet och korvgrillning erbjuds.

sändning

Matchen streamas av Kristianstads DFF och det är möjligt att köpa matchen för 49 kr. Mer information finns via länken nedan.

NYFÖRVÄRVET MATILDA KRISTELL OM…

…Debuten och första målet
– Det kändes verkligt när vi gick in till inmarschlåten och hela publiken stod upp och sjöng, det var jättehäftigt. En fin känsla och som jag ser fram emot att uppleva igen. Det var speciellt.

– Jag väntade nästan på att domaren skulle blåsa frispark i den situationen, haha. Men det är skönt, jag har sagt att jag vill bli en poängspelare och att jag fick till det första matchen var fint. Nu hoppas jag att jag kan fortsätta på det spåret.

…Första veckorna i föreningen
– De har varit superbra. Jag har fått ett fint välkomnande från klubben och laget har tagit emot mig med öppna armar. En bra start och jag är övertygad om att det är en resa som kommer bli jättebra.

…Helgens match mot Kristianstads DFF
– Det här är absolut ett steg upp från tidigare. Av erfarenhet spelar Kristianstad med stort hjärta och ett lag som är starkt både offensivt och defensivt. Det gäller att vi fortsätter göra som det vi har pratat om och att vi är ännu mer distinkta i de lägen vi får, då vi inte lär få lika många målchanser. Vi får inte falla tillbaka och lämna över taktpinnen, utan vi vill vara bollförande. Det ska bli kul att se var vi står och hur vi kan göra mot ett bra lag.

huvudpartners

officiella partners