Matchtid, flaggtifo och firande

Publicerad 28 oktober 2004

Trots att det var ett bra tag sedan det ändrades så verkar fortfarande en del vara osäkra på när det är tid för avspark på lördag. Det är 13.30 och inget annat! Kom i mycket god tid till arenan!

Malmö FF:s supportrar uppmanar alla att ta med sig en flagga på lördag för att genomföra ett mäktigt flaggtifo. Har du ingen så börja tillverka en nu eller köp en till specialpris.

Oavsett valör på medaljen så kommer det att ske prisutdelning efter matchen. Två podier finns på plats, ett vid huvudläktaren och ett framför norra läktaren. Stanna gärna kvar för att hylla lagets insats i år.

Matchtid:
Det var tidigare sagt en annan tid för sista omgången i Allsvenskan. Det är även så att på de biljetter som sålts innan beslutet togs att ändra tiden står en felaktig tid. Men den 27 augusti bestämdes det att alla matcher i sista omgången skall spelas 13.30 och samma dag fanns informationen på Malmö FF:s hemsida. Vi hoppas att, med hjälp av informationen på hemsidan och matchannonser i dagspressen , alla nu nåtts av den informationen. Kom i tid för det kommer att bli mycket folk på plats.

Flaggtifo:
Malmö FF:s supportrar uppmanar alla att ta med sig en flagga på lördag för att genomföra ett mäktigt flaggtifo över hela arenan. Ingen är för gammal eller ung för att stötta laget med sång och flaggor. Har du ingen flagga så finns det tid att börja tillverka en nu. Eller varför inte köpa en. Både MFF Support och Malmö FF säljer flaggor till specialpris till och med matchdagen.

Prisutdelning:
Malmö Stadion kommer troligtvis att vara fylld till bredden av människor som efter matchen vill tacka laget för säsongen. Naturligtvis är det även så att spelarna vill tacka vår fantastiska publik för allt stöd under året. För att genomföra detta så bra som möjligt så kommer två podier att finnas på plats, ett vid huvudläktaren och ett framför norra läktaren. Stanna gärna kvar för att hylla lagets insats i år samt att själv få en hyllning tillbaka av spelarna.