Matchrapport efter träningsmatchen mot Randers

Publicerad 17 november 2022 i Herr,Nyheter

Det såg länge ut att bli seger för ett ungt MFF som under torsdagen spelade träningsmatch mot danska Randers FC. Men i den andra tilläggsminuten kvitterade hemmalaget till 2–2 som också blev slutresultatet.

Hugo Bolin blev målskytt mot Rnaders FC.

MATchfakta

Mål
Malmö FF: Hugo Bolin, Mamadou Diagne

Laguppställning
Melker Ellborg
Raymond Adjei, Ismael Sidibé, Samuel Kotto, Esim Mehmed
August Karlin, Hugo Bolin, Henrik Norrby
Melker Widell, Alexandru Ghita, Mubaarak Nuh

Ersättare:
Viktor Andersson (45′), Lass Hamawand (85′), Nils Zätterström, Mamadou Diagne (60′), Wille Persson (60′), Zakariya Loukili

Tränare Max Westerberg, EFTER MATCHEN:

– Vi är imponerade av killarna som står upp otroligt bra mot ett erfaret lag. Vi räknade inför matchen och konstaterade att de ställde upp med ett lag som tillsammans spelat över 100 matcher i danska högstaligan i år. Vi kommer till matchen med ett ungt lag och en nykomponerad grupp där några aldrig spelat tillsammans och ändå ser det stundtals riktigt bra ut.

– Det står 0–0 efter den första halvleken men de tar ledning i inledningen av den andra. Sen vänder vi till 2–1 och det känns som vi ska ta hem segern men de får in 2–2 målet i 92:a spelminuten. Otroligt surt förstås när det kommer så sent i matchen.

– Det här var ingen lätt uppgift för killarna men vi försökte vända den här matchen till ett tillfälle för dem att visa upp sina styrkor. Alla som var med idag var med för att de är duktiga fotbollsspelare. Sen försökte vi trycka på lite små taktiska delar som att vi ville vara intensiva och aggressiva i vår press. Och det gör vi verkligen bra, framförallt i den andra halvleken.

– Vi kan inte vara annat än nöjda. Det blev en tuff uppgift med ett bra utfall.

huvudpartners

officiella partners