Matcherna igång för MFFs ungdomslag

Publicerad 08 februari 2010

Malmö FF bjöd i helgen över FC Köpenhamn, i de äldre åldersgrupperna och Herfölge BK, i de yngre åldersgrupper för träningsmatcher av bra kvalitet.

På lördagen kom FCK med sitt U19, U17 och U14 på besök till stadionområdets konstgräsplaner. I de båda äldsta åldersgrupperna kom MFF till spel med mycket unga uppställningar men våra spelare stod upp mycket bra och genomförde matcherna på ett mycket moget och bra sätt. I båda matcherna var MFF i ledningen men förlorade tillslut med uddamålet i bägge två. U14-matchen var också jämn och spännande där MFF ledde med 2-0 innan FCK kom tillbaka och lyckades reducera och kvittera innan matchen vara till ända.

Malmö FF U19 – FC Köpenhamn U19 1-2 (0-0)
Målskytt: Nikola Petkovski.

Malmö FF U17 – FC Köpenhamn U17 3-4 (1-1)
Målskyttar: Egzon Sekiraca (str.), Qendrim Selmani och Emil Kadhum.

Malmö FF U14 – FC Köpenhamn U14 2-2 (0-0)
Målskyttar: Aliasa Jagori och Jerry Randolph.

Malmö FF P15 har på allvar startat uppladdningen inför inofficella SM (Nike Premier Cup) för P15 i början på mars. I helgen var laget på träningsläger i Odense. Där spelade vi bland annat två matcher.

OB U15 – Malmö FF U15 3-1 (3-0)
Målskytt: Jacob Palander.

Odense CK U15 – Malmö FF U15 0-6 (0-1)
Målskyttar: Piotr Johansson 2, Victor Wernersson 2, Eddie Oredsson och Edvin Ahmetovic.

Under söndagen var Herfölge BK på besök i Malmö för träningsmatcher i fyra åldersgrupper (U11-U14), tre 11-mannamatcher och en 7-mannamatch. MFF gick segrande ur två av dem och med klar marginal. Både U12 och U14 visa klass och spelade mycket bra anfallsspel. I de andra två drog Herfölge de längsta stråna. I U11 vände och vann Herfölge knappt. I U13 vände Herfölge ett tidigt underläge i första halvleken till ledning i paus och spelade sedan riktigt bra i den andra halvleken och vann rättvist med ett par mål.

Malmö FF U14 – Herfölge BK U14 5-0 (0-0)
Målskyttar: Jerry Randolph 3, Franz Brorsson och Alberto Bersaglia.

Malmö FF U13 – Herfölge BK U13 2-5 (1-2)
Målskyttar: Freddie Brorsson och Arbnor Zeciri.

Malmö FF U12 – Herfölge BK U12 7-1 (4-0)
Målskyttar: Zackarias Faour 3, Daniel Ask, Alan Asaad, Oscar Mårtensson och Ilir Tahiri.

Malmö FF U11 – Herfölge BK U11 5-6 (4-1)
Målskyttar: Laorent Shabani 3, Mattias Drpic och Joakim Sjöberg.