Det har spelats DM, Nike Premier Cup och träningsmatcher för våra ungdomslag.

Här följer resultaten från helgen samt denna veckans matcher:

Malmö FF J – Högaborgs BK A 1-1

Målskytt: Ezvin Ahmetovic

Ännu en bra och tuff match mot ett div. 2-lag. Totalt sett så speglar 1-1 matchen ganska väl. Högaborg hade stundtals mycket boll, höll den efter marken och ville spela genom mittfältet. I den första halvleken skapade de ett par bra chanser och gjorde också 1-0. I den andra halvlek blev spelet mer böljande fram och tillbaka. Det blev en bra kamp och våra unga killar klarade det mycket bra. I mitten av halvleken kom kvitteringen på nick av Ezvin Ahmetovic efter en hörna. I slutet av matchen var MFF närmst segern då vi skapade ett par rejäla målchanser. Tyvärr så lyckades vi inte förvalta dem på bästa sätt.

Malmö FF P16 – IF Limhamn / Bunkeflo 3-0
Målskytt: Bahrudin Atajic 3

Malmö FF P14 – Vellinge IF 22-0
(DM-match)

Malmö FF P14 – Arlövs BI 9-1

Malmö FF P12 – Helsingborgs IF 3-0

Separat rapport om Nike Premier Cup för P15 och AGF-Elite Cup P13 kommer senare. Kort så vann vårt P15 lag gruppen och gick till semifinal där IFK Norrköping slog ut oss på straffar.