Matchen mot Viking Stavanger spelas på Lomma IP

Publicerad 07 mars 2012

I jakten på en duglig gräsplan för spelare och med vettiga faciliteter runt om för publik och media så drog GIF Nike och Lomma IP längsta strået.
Matchen mot Viking Stavanger spelas på Lomma IP:s gräsplan på lördag klockan 15.30.

I ett samarbete mellan GIF Nike(medlem i Fotbollsnätverket) och Malmö FF så spelas matchen på Lomma IP. Det blir GIF Nike som håller i trådarna med stöttning av Malmö FF. Uppmaningen är att ”Kom i god tid och parkera en bit bort”.

Entréer, biljettpriser
GIF Nike har hand om insläpp och biljettkassor. Malmö FF hjälper till med sina publikvärdar och ordningsvakter. Kassorna öppnar 14.00. Det kostar 60 kronor för vuxna och 40 kronor för ungdomar till och med 20 år. Ungdomar under 7 år är fritt.

Media
Press hänvisas till stora grinden vid kanslibyggnaden. Här står MFF-personal och släpper in. Kafeterian kommer att användas som pressrum. Utanför kommer det att finnas plats för pressen att övervaka matchen. Ackreditering med giltigt presslegitimation görs på plats.

Parkering
Det är trångt med parkeringar i direkt anslutning till idrottsplatsen. Man rekommenderar gatorna i närområdet men framför allt torgen i centrala Lomma några hundra meters gångväg bort.

Försäljning, servering
GIF Nike har hand om all försäljning runt idrottsplatsen så passa på att köpa korv och kaffe.