Köpingeskolan
Dam

Gislövs IF – Malmö FF

0 – 4

Seger med 4–0 mot Gislövs IF och uppflyttningen till division 3 är därmed säkrad!

MFF gick in i matchen med vetskapen att en poäng räckte för att säkra uppflyttning till division tre. Matchen började också bra himmelsblått, ett par minuter in i matchen tog MFF ledningen genom Anna Hellsten. Innanhalvtid hade Annelie Nilsson ökat på ledningen mot ett organiserat hemmalag som inte släppte till mycket i defensiven.

Trots tydlig MFF-dominans dröjde det till minut 70 innan kvällens tredje mål skulle komma. Ytterbacken Elin Björklund avlossade ett skott med högerfoten – rassel i nättaket och 3–0 till MFF. Emelie Erlandsson fastställde sen slutresultatet 4–0 och resultatet innebar serieseger och uppflyttning till division 3.