Swansea City AFC – Malmö FF

Tid: 2013-08-01 22:45, Plats:Liberty Stadium, Resultat: 4-0

Det är bara att lyfta på hatten för detta Swansea som var precis så bra, eller möjligen ännu bättre, än deras rykte säger. Malmö hängde med i drygt en halvlek men efter det kunde britterna punktera matchen med tre klassmål. Det svider dock att Helander föll så olyckligt i samband med 1-0, och att domaren inte vågade ge Eriksson den straff han hade förtjänat innan 2-0. Om MFF skulle ha en chans idag hade de behövt ha med sig alla marginaler de kunde få. När dessa marginaler istället är på motståndarnas sida blir det 4-0 även om man gör en godkänd insats. Samtidigt bör det tilläggas att Swansea förutom målen hade ett friläge och ett flertal skott och nicklägen som kunde ha resulterat. De var bättre än MFF på alla fronter.

Laguppställning

Avbytare

Målgörare

Gula kort

Röda kort

Publik

Domare

huvudpartners

officiella partners