Malmö FF – Trelleborgs FF

Tid: 2011-02-12 15:00, Plats:Färs och Frosta Arena, Höör, Resultat: 2-2

Roland Nilsson om matchen- Vi gör en bra första halvtimme med bra fart, rörelse och höt tempo i passningsspelet. Vi gör helt enkelt det vi skall göra. Tyvärr orkar vi inte hålla det tempot hela halvleken men lyckas ändå göra ett noll inför pausen. I andra halvlek är sega och stillastående. Ingenting av det fina spelet från första halvlek finns kvar. På så sätt bjuder vi in TFF i matchen och de både kvitterar och ta ledningen. Sista kvarten lyckas vi lyfta oss igen och kvitterar deras ledning till 2-2 och är även nära att göra ett segermål. Allt som allt en bra försäsongsmatch. Som vanligt vid den här tiden av året så finns det en del positivt som vi tar med oss och en del annat som vi jobbar vidare med.

Laguppställning

Avbytare

Målgörare

Gula kort

Röda kort

Publik

Domare

huvudpartners

officiella partners