Odense BK – Malmö FF

Tid: 2006-06-27 21:00, Plats:Furehov, Åhus, Resultat: 5-2

Sex mål i första halvlek låter ju som en trevlig tillställning på Furehov i Åhus, dit MFF dragit sig förträningsläger och match mot danska OB. Men dessvärre var det MFF som släppte in fyra av dem mellan minut 15 och 34, låt vara att Marcus Pode och provspelande Gabriel Schacht hann snygga till siffrorna något med varsitt mål innan paus. Andra halvlek förblev mållös fram till det att Jesper inte Bech men Börring fick göra 5-2 i 85:e minuten.

MFF började alltså närma sig den allsvenska omstarten – dryga två veckor bort, 15 juli MFF-AIK – med stor omvänd målfrossa. En handfull av truppens mer erfarna spelare saknades, samtidigt som mittbacksparets status – orutinerade mittbacken Jon Jönsson tillbaka från start efter lång skadefrånvaro tillsammans med provspelande brassen Gabriel – lämnade mycket övrigt att önska. När Olof Persson så iandra halvlek gjorde comeback från sin skada och ersatte Jon blev det tryggare i de bakre regionerna.

Hemsidan var tyvärr inte på plats på Furehov och ber därför att få hänvisa till artiklar om matchen i Sydsvenskan eller Kristianstadsbladet.

Laguppställning

Avbytare

Målgörare

Gula kort

Röda kort

Publik

Domare

huvudpartners

officiella partners