Assyriska FF – Malmö FF

Tid: 2005-03-31 17:00, Plats:Belek, Resultat: 2-2

Tom Prahl
– Jag tar det inte så jäkla allvarligt. Det här är en stor match för dem så de la ner det lilla extra som krävs. Det gjorde inte vi.
– Vi kan lite bättre om vi räknar rakt över tycker jag. Men jag fick en del bra besked, Patrik kom in och såg ut som han absolut är på rätt väg och vi fick lufta en hel del spelare. Bland annat Rawez Lawan,en 17-åring som jag tror är ett sparkapital. Han har många fina kvaliteter, han är kvick och rörlig.

Patrik Andersson
– Träningarna har känts kanon så det var bara att gå in och köra. Jag ville egentligen spela 90 minuter men det fick jag inte av Prahl.
– Kroppen kändes bra, jag fick de svar jag ville ha. Hälsenorna kändes inte alls.


Klicka här för att komma till matchrapporteringen

Laguppställning

Avbytare

Målgörare

Gula kort

Röda kort

Publik

Domare

huvudpartners

officiella partners