Halmstads BK – Malmö FF

Tid: 2004-03-20 14:00, Plats:Sannarps IP, Resultat: 1-0

Det som länge såg ut att bli en 0-0 match slutade lite snöpligt med ett baklängesmål i 88 minuten. Ett missförstånd mellan back och målvakt gjorde att Markus Rosenberg(vem annars?) kunde rulla bollen stolpe in.


Tom Prahl:
”Det är lite snöpligt att förlora så här. Det känns alltid bra att hålla nollan om man inte lyckas göra något framåt. HBK vinner en arbetsseger mot oss. De är inte bättre än oss och resultatet är inte speciellt rättvist men de är mer aggressiva och det vinner de på även om det är ett skitmål de får. Det är naturligtvis roligt för Mackan att han får göra ett mål men det var väl i och för sig inte svårt att rulla in den

Vi hade en period i första halvlek då det fungerade bra men det är för ojämnt och för stor skillnad mellan våra bra och lite sämre perioder. Vi behöver jobba på att bli mer jämna och pålitliga. Vinden påverkar en del. Vi har första halvlek och de tar mer över i andra men vi bjuder ju på målet. Det var kvalitén på spelet i straffområdet och inläggen som kunde varit bättre annars kändes det bra.

De vann mot oss motsvarande tid ifjor på Ellenborgs IP också på ett lite snöpligt mål om jag inte minns fel. Påminde lite om det här. Vi får hem och analysera detta. Ett par besked fick jag men de håller jag för mig själv.

Patrik är sjuk så vi flyttar in Olof på mitten och sätter in Glenn Holgersson på kanten. Glenn gör en strålande match, en fantastisk insats och han är verkligen ett alternativ. En vänsterfot som ger oss en bra vinkel när han sätter upp bollarna. Även Höiland och Chanko gör bra arbetsinsatser”


Kommentarer
Mattias Asper nollade men fick inte förgylla sin trettionde födelsedag med att hålla nollan.

Patrik Andersson var sjuk(förkyld) men Olof Persson tog steget in och Glenn Holgersson tog vänsterkanten, och det med bravur.

Detta var alltså det bästa platsen att spela på? Lite kritade linjer och avspärrningsband mitt ute på en gulbrunt, vindpinat öppet fält där hålorna var fyllda med matjord. Lite drygt två veckor innan premiären.

Strålande sol men blåsigt. Var tog den utlovade snöstormen vägen?

Louay Chanko haltade iväg mot omklädningsrummet med en ispåse tejpad kring foten. Det är ingen fara hälsade han.

Markus Rosenbergs pappa stod ute på parkeringen och var känslomässigt kluven. Malmö FF som favoritlag men sonen i HBK. Inga problem så länge han inte gör målen i Allsvenskan eller hur?

Tyckte ni att vägbeskrivningen på hemsidan inte stämde med verkligheten? Det gjorde den inte heller. Ber om ursäkt. Ni får trösta er med att kommande två matcher spelas i Malmö, dock ej stadion

/Patrik Jandelin

Laguppställning

Avbytare

Målgörare

Gula kort

Röda kort

Publik

Domare

huvudpartners

officiella partners