Lyn – Malmö FF

Tid: 2004-03-12 16:00, Plats:La Manga, Resultat: 4-2

Bosse Nilsson
”Vi var inte på tårna idag så vi får skylla oss själva. Vi släppte in enkla mål och norrmännen är mer aggressiva och vinner närkamper. Vi stod upp betydligt bättre i måndags. Vi skapar chanser bland annat har vi två riktigt bra innan de gör sitt första mål sedan blir det uppförsbacke. Vi gör en dålig första halvlek och en något bättre andra.”

91 min SLUT
4-2 Passning från Glenn till Skoog som gör sitt andra mål för dagen. Malmö FF snyggar till siffrorna på slutet och är det lag som, sett till hela matchen, skapar flest chanser. Lyn är dock otroligt effektiva.

83 min
4-1 Inlägg från Jon Inge som Skoog skjuter direkt på, målvakten räddar men Skoog slår in returen. Johan Nilsson Guiomar har gått ut och ersatts av Glenn Holgersson.

72 min
Två snabba mål av Lyn och hastigt och mindre lustigt står det 4-0. Det är verkligen inte Malmö FF:s dag. Yngvesson har gått ut och Igor kommit in

60 min
Malmö FF ligger på rejält. Lyn har knappt varit över mittlinjen. Josef hade precis en vass chans. Lite frustrerande att bollen inte hamnar i målet trots antalet chanser.

49 min
Andra halvlek är igång och den har börjat bra. Malmö FF har haft två ordentliga chanser. Jon Jönsson har gått ut i paus och Joakim Nilsson har kommit in.

45 min PAUS
Dålig halvlek av Malmö FF. De tidigare matcherna har det varit rörelse och bra passningsspel. Nu har det varir stillastående. Vi får hoppas att vi kan dra nytta av medvinden i andra halvlek.

40 min
Vi är inte med i matchen riktigt. Lyn har tagit över spelet just nu.

30 min
2-0 Lyn efter hörna. Lyn sätter sina chanser medan Malmö FF fortsätter att producera chanser men missar avslutningarna

20 min
Fortfarande 1-0. Blåsten ställer till det lite för båda lagen. Malmö FF fortsätter att skapa chanser. Yngvesson sköt ett bra skott som målvakten precis räddar.

10 min
1-0 till Lyn
Malmö FF har haft två bra chanser bland annat genom en nick i stolpen av Patrik Andersson