Sogndal – Malmö FF

Tid: 2004-03-08 13:00, Plats:La Manga, Resultat: 0-2

Bosse Nilsson:
”Två matcher nu med en 3-5-2 uppställning har gett positiva besked. Vi följer upp Köpenhamnsmatchen med ännu en fin insats. Vi är stabila bakåt och skapar många målchanser. Första halvlek är strålande. I andra bevakar vi ledningen bra genom att vi håller bollen inom laget. Mot slutet skapar vi ytterligare målchanser. Det är positiva miner och inga skador är inrapporterade.”

90 min
Matchen slut. 2-0 till Malmö FF som hade fler chanser mot slutet av öka på sin ledning, bland annat var bollen i mål men Skoog blev felaktigt avvinkad för offside

85 min
Lite tuffare tag mot slutet. Både Tobias Grahn och Glenn Holgersson har fått var sitt gula kort.

73 min
Efter en stark norsk period så har Malmö FF åter tagit kommandot. Man håller bollen inom laget. Det är stabilt spel.

60 min
Båda lagen har chanser men inga fler mål så här långt. Skoog sköt på volley men strax över.

49 min
Avvaktande spel från Malmö FF:s sida. Norrmännen mer aktiva.

46 min
Matchen igång igen. Ett byte har skett. Olof har gått ut. Glenn Holgerson har kommit in och tagit Höilands plats på mittfältet som därmed gått ner i trebackslinjen.

45 min
Paus.

41 min
Malmö FF är det spelförande laget och bestämmer villkoren. En mycket bra halvlek så här långt med bra spel och många fina kombinationer.

31 min
2-0. Inlägg Elanga som bröstas ner av Jon Inge Höiland och Yngvesson slår till på volley. Malmö FF dominerar stort och det har varit bud på fler mål. Många bra kombinationer. Skoog och Afonso har haft flera, mer eller mindre, frilägen.

22 min
1-0 till Malmö FF efter 21 minuter. Inlägg från Elanga som Afonso nickar via en motståndare i mål. Även nära 2-0 då Afonso kom helt fri men kom för långt ut på sidan.

12 min:
Fin plan men mycket varmt. Inledningsvis högt tempo och många bra kombinationer. Skoog har haft två bra chanser bland annat hade han ett volleyskott precis över ribban. Afonso har haft en bra möjlighet. Songdal hade ett bra läge men Asper räddade till hörna