Stadslaget – Malmö FF

Tid: 2004-01-31 14:00, Plats:Heleneholms IP, Resultat: 1-2

Tom Prahl:
”Vi gör en bättre start än ifjor då vi spelade 1-1 mot Stadslaget. Nu vänder vi ett underläge till seger men vad som är viktigare är att vi hade bra inställning i 90 minuter. Vi pratade om det innan matchen och det tyckte jag vi höll. Vi presterade ett förvånansvärt bra passningsspel trots det svåra underlaget. Det har vi jobbat mycket med på träningarna. Jag tycker att Joakim Nilsson sköter sin yttermittfältsroll på ett bra sett. Daniel Majstorovic har bra attityd och Behrang Safari får klart godkänt. Det stora utropstecknet är Afonso som visar att han är en klasspelare. Vi behöver kanske inte ändra så mycket utan spela som vi gjort tidigare med honom som offensiv central mittfältare”

Laguppställning

Avbytare

Målgörare

Gula kort

Röda kort

Publik

Domare

huvudpartners

officiella partners