Real Sociedad – Malmö FF

Tid: 2003-08-20 22:45, Plats:San Sebastian, Resultat: 2-1

Förutsättningarna är i det närmaste perfekta. Solen har gått ner och elljuset är igång. Planen är fin och temperaturen behaglig.
Avspark 20.45

”Efter sju minuter tar Real Sociedad ledningen genom koreanen Lee efter en misslyckad bakåtbröstning från Daniel Majstorovic till Mattias Asper.”

”Tio minuter senare var det dags igen. Mattias Asper tappar en hörna och Lee håller sig framme igen. 2-0″

”Det blev en tuff inledning men efter de två målen kom man in lite bättre i matchen.
Real är ett bollskickligt lag men vi höll emot bra. Förutom målen så hade man inte speciellt många chanser.”

”Vi var i pausen lite besviken att man gett bort de här två chanserna.”

”I den 75 minuten slår Kristian Bergström en boll fram till Tobias Grahn som blir fri med målvakten, slår bollen i sidled till Peter Ijeh som slår bollen i nätet. 2-1.”

”Vi kom undan med hedern i behåll och gör en bra insats mot ett väldigt spelskickligt lag”

Vår man på plats: Bosse Nilsson