IFK Luleå – Malmö FF

Tid: 2003-05-29 18:00, Plats:Skogsvallen, Resultat: 0-4

Med samling 4.30 i morse reste truppen 160 mil till Luleå. Från 25 gradig värme och sol till 13 grader och molningt väder. Å andra sidan kommer det att vara ljust hela natten. I morgon kommer man hem lagom till träningen klockan 16.00.

Tom Prahl:
”Vi gör en bedrövlig första halvlek och skall inte behöva spela jämnt med ett lag av den här digniteten. Vi är inte tillräckligt aggressiva eller löpvilliga och är tvåa på de flesta bollarna. IFK Luleå har ett skott i ribban och det är halvlekens bästa chans. I andra rättar vi till det mesta och samtidigt tröttnar Luleåspelarna. Vi maler ner dem och 4-0 är rättvist och okej sett till hela matchen. Samtidigt så kan vi betydligt bättre. Jeppe får sig en smäll på vristen så Joseph kommer in och spelar nästan hela matchen. I sextiofemte minuten får Niklas ett gult kort och samtidigt passar vi på att byta ut honom. Han kände av sin vad och det var länge osäkert om han skulle kunna spela. Av de spelare som inte spelade senast så tycker jag att Jussi Nourela gör en bra insats, Kristian Bergström visar gryende form samt Lee som inte bara håller nollan utan en del annat bra”

Målen:
1-0: Andreas Yngvesson tar sig förbi mittbacken som krokar honom. Niklas Skoog slår straffen säkert i mål.

2-0: Snabb omställning där vi fyller på med mycket folk. Louay Chanko passar Skoog som vänder och skjuter direkt ett distinkt skott.

3-0: Andreas Yngvesson förlänger med en nicktouch bollen till Markus Rosenbergs om kommer på djupet och skjuter med vänstern ett skott precis intill målvaktens stolpe.

4-0: Ännu en djupledsboll som Markus Rosenberg löper på. Hinner före mittbacken med foten och lobbar bollen i mål otagbart för målvakten.


Nästa match i cupen:
Lottning till omg. 4 sker måndag 2 juni, i halvtid i mötet mellan AIK-Djurgården. Lottningen sänds direkt i Radiosporten)

Omg. 4 sista speldag den 26 juni
Omg. 5 sista speldag den 7 augusti (kvartsfinaler)
Omg. 6 sista speldag den 25 september (semifinaler)
Omg. 7 speldag den 1 november (final)

Laguppställning

Avbytare

Målgörare

Gula kort

Röda kort

Publik

Domare

huvudpartners

officiella partners