Molde FK – Malmö FF

Tid: 2003-03-04 17:00, Plats:La Manga, Resultat: 1-0

Efter en rad med danska lag så var det så dags för det första norska. Övergången från en teknisk fotboll till sparka, spring och tuffa närkamper var inte helt enkel. Men säkerligen nyttig för framtiden.

Bosse Nilsson:
”Första halvlek har varit jämn. Det har varit bra tempo i matchen och båda lagen har haft en del chanser. Malmö FF i form av en nick av Markus Rosenberg och ett skott från Daniel Majstorovic som en back räddade på mållinjen. I slutet av halvleken gjorde Lee Baxter ett par bra räddningar.

I pausen bytte vi ut Lee Baxter, Matias Concha, Markus Rosenberg och Kristian Bergström. In kom Mattias Asper, Jon Inge Höiland, Andreas Yngvesson och Erik Johansson. Med en kvart kvar gick även Thomas Olsson och Louay Chanko ut och in kom Jon Jönsson och Bovar Karim.

Vi tappade lite i andra halvlek och resultatet var inte orättvist. De var svårspelade och spelade typiskt norskt. Med det menas raka långa bollar och mycket fysiskt och tuffa närkamper. Men det är nyttigt efter att ha mött ett antal danska lag som spelar mer teknisk fotboll. Det gäller att ha tålamod och inte komma in i deras spelsätt”.

Laguppställning

Avbytare

Målgörare

Gula kort

Röda kort

Publik

Domare

huvudpartners

officiella partners