Bröndby IF – Malmö FF

Tid: 2003-02-26 14:00, Plats:Birkeröd, Resultat: 0-0

Bröndby IF- Malmö FF 26 Februari, Birkeröd kl. 13.00. Vädret är soligt men kallt. Underlaget är bra.

Matchfakta:

1 min
Matchen är igång

10 min
Spelövertag för Bröndby, Inga farliga chanser från något av lagen

22 min
Fortsatt spelövertag för Bröndby. Malmö FF får jaga mycket boll. Ett halvhårt skott på mål är det bästa målchansen hittills från Malmö FF:s sida

30 min
Bra nick precis över ribban av Jon Inge Höiland.

35 min
Lee Baxter gör en bra benparad på Bröndbys bästa chans.

40 min
Niklas Skoog fri, skjuter och målvakten gör en enhandsräddning. Matchens klart bästa chans

45 min
Paus


47 min
Så var vi igång igen. Två byten är gjorda paus. Mattias Asper och
Andreas Yngvesson in. Lee Baxter och Markus Rosenberg ut

55 min
Bra anfall av Malmö FF som avslutas med ett skott av Mattisson som målvakten räddar

58 min
Varning på Niklas Skoog för farligt spel. Malmö FF har lyft upp och jämnat ut spelet

65 min
Nytt byte; Erik Johansson kommer in och Kristian Bergström ut

69 min
Fler byten; Jeppe Vestergaard och Jussi Nourela in och Joseph Elanga och Olof Persson går ut

70 min
Inga riktigt vassa chanser från något av laget så här långt in i andra halvlek

73 min
Matias Concha ut, Jon Jönsson in


80 min
Matchbilden är som tidigare. Inga heta chanser utan mest ställningskrig

82 min
MÅÅÅÅÅÅL
1-0 till Malmö FF
Frispark av Niklas Skoog som Jeppe nickar stenhårt till höger om målvakten

93 min
Slut! 1-0 till himmelsblått

Notera att:

Malmö FF är obesegrade efter att ha vunnit mot ettan och tvåan samt spelat oavgjort mot trean, sjuan och åttan i danska ligan. En liga som startar den 16 mars

Birkeröd verkar vara en lyckoarena
Totalt 4-0 mot FCK och BIF

Jeppe Vestergaard gjorde sitt första A-lagsmål för Malmö FF

Jon Inge Höiland fick en smäll i slutet av matchen, fick hjärnskakning och tappade minnet. Dock verkar det inte varit så allvarligt


Tom Prahl:
”Det som var bra med matchen var framför allt att vi höll nollan. Jämfört med de senaste två matcherna så har vi mindre bollinnehav och vi får jaga mer. Det beror dels på att motståndarna är duktiga i sitt passningsspela men även på att vi ger bort bollarna för enkelt. Vi jobbar bra och vi visar att vi är längre komna i år än i fjor vid den här tiden. Vi vinner och håller nollan mot så pass bra motstånd som FCK och Bröndby. Vi skapar inte så många chanser idag men det gör å andra sidan inte de heller. En viktig skillnad är att vi har tillbaka Danne i mittförsvaret. Han var mycket duktig idag. Vi fick lufta sjutton spelare och vi åker till La Manga med en nästan skadefri trupp där jag hoppas att alla känner att de är delaktiga och att de har chansen att ta en plats i startelvan. Men också att man måste vara på topp för att platsa. Vi kan bli bättre och aggressivare och vårda bollen bättre men det kommer. Vi har tränat mycket passningsspela och på La Manga skall vi framför allt träna djupledsspelat. Vi skall försöka hitta balanden mellan passningsspel och djupled.”

Laguppställning

Avbytare

Målgörare

Gula kort

Röda kort

Publik

Domare

huvudpartners

officiella partners