Marcus Pode lämnar Malmö FF

Publicerad 20 juni 2007

Marcus Pode lämnar Malmö FF för spel i den danska klubben FC Nordsjælland. Klubbarna är överens om övergångssumman och Marcus är spelklar för sin nya klubb från och med 1 juli.

Marcus Pode är en egen produkt som har gått hela vägen från fotbollsskolan till A-laget och som nu har nått en punkt där han behöver regelbunden speltid för att ta nästa steg i utvecklingen. Malmö FF önskar Marcus Pode lycka till i den fortsatta karriären och ser gärna att han i framtiden återvänder till klubben.

Marcus Pode

”Malmö FF är mitt lag och det skulle kännas mycket konstigt att spela för något annat svenskt lag. Jag känner dock att det är mer speltid jag behöver för min karriärs vidare utveckling och vill därför ta steget vidare. FC Nordsjælland är ett spännande lag i regionen och det ska bli roligt att fortsätta karriären där. Jag vill passa på att tacka klubben, ledare, spelare och alla supportrar som stöttat mig under årens lopp och jag hoppas kunna återvända till Malmö FF någon gång i framtiden.”