Marbella dag 3

Publicerad 11 mars 2009

Dag tre innehöll ett fotbollspass och ett teoripass. Truppen till dagens match mot HJK Helsingfors klockan 16.00 presenteras inte förrän onsdagens förmiddagspass är genomfört.

Solen fortsätta att skina nere i Marbella och rapporterna talar om perfekta förhållanden att bedriva fotbollsträning på. Lite småskavanker finns det i truppen men det går åt rätt håll.

Mängder av nyhets- blogg- och webb-tv inslag dimper ner från lägret så att vi läsare inte missar en minut av vad som händer. Det är intervjuer, bilder och analyser men också gåtor, pingisturneringar och en intervju helt på serbiska(!).

Malmö FF:s hemsida samlar allt(nästan) som rapporteras om lägret i Marbella från olika håll. Så istället för att surfa runt så räcker det att gå in på mff.se.

Alla nyheter om Malmö FF i Marbella på nätet hittar man på den här länken.

När det gäller senaste dygnets händelser så vill vi gärna slå ett slag för bloggen Malmström i Marbella men också Dejan Garacas intervju med Miljan helt på serbiska och otextad. Den hittar du på den här länken.

Svenska Fans, som med sina fem-sex rapportörer på plats kommer att slå knut på sig själv för följa varje steg som tas, hittar man på den här länken.