Måndag kl 12.00 släpper vi fler biljetter till matchen mot Dinamo. OBS! Enbart till MFFare

Publicerad 21 augusti 2011

Matchen mot GNK Dinamo innebär ett lite annorlunda säkerhetsläge än vid vanliga matcher. Dinamo vill inte ha supportrar på annan sektion än sin egen och vi får därför sälja resten av biljetterna via luckorna. På måndag släpper vi resten av biljetterna till MFF-läktarna västra, norra och östra.

I och med att vi nått play-off är vi inne i huvudturneringen i Champions League. Vi marscherar in till Champions League-hymnen och hela stadion är dressad enligt UEFAs instruktioner. Det blir alltså en mycket unik upplevelse för alla besökare.

Mellan 12.00 och 19.00 har vi luckorna öppna på Swedbank Stadion. Vi säljer bara biljetter till västra, norra och östra läktaren och på dessa läktare kommer bara MFFsupportrar att släppas in. Samtliga Dinamo-supportrar ska vara på södra läktaren och det är bara biljetter till MFF supportrar som kommer säljas denna dag. På grund av bemanningsläget kommer vi bara kunna hållla fyra luckor öppna och ber er därför ha överseende med eventuell köbildning. Det finns gott om biljetter kvar och du behöver alltså inte vara först i kön för att få tillgång till biljett. I dagsläget talar allt för att matchen kommer vara välbesökt, men den säljer inte slut. Biljettförsäljningen kommer fortsätta även på matchdagen.

Välkommen förbi och försäkra dig om en plats till den historiska matchen.