Månadsintervju med tränarna

Publicerad 09 maj 2009

I en färsk intervju med hemsidan ger Roland Nilsson och Hans Gren sin syn på tävlingssäsongens första månad, skriver ut recept på botemedel mot de senaste matchernas måltorka – och förklarar varför de inte vill ha Ferrarin Figueiredo stående i garaget.

Från den 4 april till och med den 4 maj – MFF:s första månad av tävlingssäsongen. Åtta matcher, sju i serien, en i cupen. Tre raka vinster följt av fem matcher utan seger. Ut ur cupen direkt och en av säsongens två mål missade.

Inte ett mål på nio halvlekar. Två poäng av tolv på se fyra senaste omgångarna. Men i MFF-kabyssen råder varken spänd eller modfälld stämning. Roland Nilsson och Hans Gren utstrålar lugn och tillförsikt när de slår sig ner för en ny månadsintervju med hemsidan.

– Vi är stabilare. Vi är bättre försvarsmässigt. Vi har bara släppt in tre mål. Vi har haft ett bra passningsspel – som kan bli bättre, samtidigt som vi kan bli bättre på sista tredjedelen. Det är det vi jobbar vidare på, säger Roland Nilsson som ett kort samlat intryck av MFF:s prestation under säsongen så här långt.

Läs hela intervjun här.