Malmö FFs U21 vann över Mjällby AIF

Publicerad 19 mars 2014

Malmö FFs U21 slog igår Mjällby AIFs U21 med 3-0. Johan Hammar inledde målskyttet på nick innan Pawel Cibicki kunde trycka in på 2-0 och 3-0.

– Matchen blev bättre än vad jag först förväntade mig. Jag var lite skeptisk till gräsplanen inne på Malmö Stadion men den visade sig vara bättre än jag trodde. Johan Hammar gör 1-0 på nick och sen har vi ytterligare några lägen i den första halvleken där vi borde gjort fler mål, berättar Pawel Cibicki och fortsätter

– Vi planerade först att spela lite längre bollar i början för att se om planen dög till att spela längs marken. Efter några minuter började vi rulla runt som vi brukar göra och då spelade vi även bättre.

Det var just Cibicki som utökade ledningen när den andra halvleken endast var några sekunder gammal. Samma Cibicki fastställde även slutresultatet med sitt 3-0 mål.

– Jag tycker att mitt första mål är snyggast när jag skjuter på volley. Dessutom med vänstern! Det är inte varje dag, säger Cibicki.

Zlatan Azinovic i MFF-målet fick hålla nollan.

– Jag tycker att det blev en väldigt bra match. Mjällby kom med bra spelare och vi ställde upp med ett bra lag så jag tycker att det blev en välspelad match, säger Zlatan Azinovic.

Nästa match för MFFs U21 blir den 1 april då laget spelar borta mot Mjällby AIF.

 

* * * * *
Det enklaste sättet för dig att stötta MFF är att skaffa årskort. Årskortet gäller på samtliga Allsvenska hemmamatcher och ger dig förtur till biljett i Champions League. Tänk också på att i Europaspelet är antalet ståplatser begränsade till 3000 och vi har redan sålt drygt hälften av dessa som årskort.

Kontakta oss på biljett@mff.se eller kom in i MFF Shopen så hjälper vi dig att hitta din plats på Swedbank Stadion. Tillsammans får vi ett bättre Malmö!