Malmö FFs U21 slog HIFs U21

Publicerad 15 maj 2013

Malmö FFs U21 slog HIFs dito med 2-0 uppe på Julivallen i Höganäs efter mål av Emil Forsberg och Dino Mesic.

Efter det snöpliga poängtappet emot Östers IF i den senaste omgången var Malmö FFs U21 ute efter säsongens första trepoängare när man reste upp till Julivallen i Höganäs och mötet mot Helsingborgs IF.

På plats i Höganäs fick MFF se en blöt plan och att Helsingborg startade med ett betydligt mer erfaret lag än de Himmelsblå. Detta hindrade inte MFF som gjorde en fin första halvlek och tog ledningen redan i den nionde minuten när Emil Forsberg dundrade in 0-1 med ett skott ifrån lång distans.

Precis innan haltidsvilan passade MFF-anfallaren Dino Mesic på att utnyttja en miss av HIF-målvakten Daniel Andersson och utökade MFFs ledning till 0-2.

I den andra halvleken spikade Johan Dahlin – som spelade hela matchen – igen MFF-målet och Malmö FF kunde åka söderut med säsongens första trepoängare.

0-1 Emil Forsberg (Min 9)
0-2 Din Mesic (Min 43)