Malmö FF:s supportrar prisade av Canal+

Publicerad 14 november 2004

Vi var en hel del på Södra läktaren som fick en liten tår i ögat av det vackra tifo-arrangemang som Norra läktaren bjöd på i hemmamatchen mot HIF. Även Canal+ blev tydligen imponerade för när man nu delar ut årets Tifopris så kammar MT96/MFF Support hem andrapriset på 20 000:-

Andrapris av CANAL+ Tifopris 2004 och 20.000 kr:
Malmö FF bärgade det Allsvenska guldet i den sista omgången, men säkrade andraplatsen i Tifotävlingen redan den 24 augusti i Skånederbyt mot Helsingborg. Fyra klassiska och legendariska MFF-profiler porträtterades med MFF-märket centrerat. Allt mot en botten, ett hav av himmelsblå och vita pappersark som täckte hela långsidan. Tifot organiserades och genomfördes förnämligt av MT 96, med kopplingar till MFF Support.”

Naturligtvis är det med den här utmärkelsen som med många andra att det handlar om tycke och smak. Det är naturligtvis också så att de här eldsjälarna gör sina tifo för spelarna och klubben och inte för att vinna priser. Det är till och med så att man i vissa kretsar så tycker man det är fel att det överhuvudtaget finns en sådan här tävling. Trots detta tycker jag ändå att ni skall känna sig lite stolta pågar och töser. För hos oss på Södra är ni definitivt nummer ett!

/Patrik Jandelin, Malmö FF (tifoansvarig någon gång i tidernas begynnelse)

Klicka här för att komma till artikeln på Canal+ hemsida