Malmö FF:s nya spelarbuss

Publicerad 14 januari 2019 i Nyheter

Till säsongen 2019 kommer MFF:s A-trupp att få en ny spelarbuss för alla bortaresor. Den nya bussens design innefattar bland annat över 700 namn på spelare som representerat föreningen, där namnen tillsammans bildar texten ”Malmö FF” på båda sidor av bussen.

Den nya bussen visas för första gången i samband med träningspremiären den 14 januari och de medlemmar som deltar på medlemsmötet den 14/1 får också se en glimt av bussen utanför ingång 51 på Stadion. Bussen, som är från 2018, ersätter den förra spelarbussen från 2015 och är bland annat utrustad med wi-fi, bekvämt benutrymme och fler bord.

Färgen på bussen är en mörkare blå – även kallad ”stjärnklar” – en färg som har figurerat i MFF:s bortaställ på senare år. På bussens långsidor är ”Malmö FF” tryckt i stora bokstäver där texten består av namnen på 735 utvalda spelare som representerat MFF:s A-lag under föreningens historia.

Tre stora MFF-emblem pryder bussens baksida och båda långsidor. På bussens front står de 20 årtal som MFF har tagit SM-guld, dessutom återfinns två stjärnor i guld på två ställen som också markerar föreningens 20 SM-guld.

huvudpartners

officiella partners