Malmö FF:s karriärakademi söker medarbetare

Publicerad 07 juli 2016 i Nyheter

Karriärakademin söker en eller två personer för en tjänst som projektmedarbetare.

Om oss

Karriärakademin är Malmö FF:s initiativ för att göra en insats mot ungdomsarbetslösheten i Malmö. Med utgångspunkt i behoven hos klubbens samarbetsföretag matchar vi arbetslösa malmöbor i åldern 16-29 till riktiga jobb. Vi har ett s.k. idéburet offentligt partnerskap med AGVF i Malmö stad och samarbetar även nära med Arbetsförmedlingen och lokala ungdomsprojekt. Läs gärna mer om vårt arbete här.

Vi söker nu en eller två nya projektmedarbetare till vårt team med placering på Swedbank Stadion i Malmö.

Arbetsbeskrivning

Vi är ett litet och högpresterande team och din roll som projektmedarbetare spänner över ett brett område och innehåller många olika arbetsuppgifter med fokus på att tillsammans arbeta för vårt gemensamma mål, fler malmöbor i arbete! Det innebär exempelvis att hjälpa dina kollegor i arbetet med att matcha våra samarbetsföretag med kandidater med rätt kompetens från målgruppen men också allt från annonsering, urval, intervjuer till kvalitetsuppföljning. Du deltar också på nätverksaktiviteter i klubbens företagsnätverk och följer med på möten med samarbetsföretag, arbetsförmedling, kommun mfl. samt arbetar med administration och uppföljning. 

Din bakgrund

Du har relevant eftergymnasial utbildning, eller annan bakgrund som arbetsgivaren bedömer som lämplig. För att trivas bra i rollen som projektmedarbetare tror vi att du är i början av din karriär med 1-3 års erfarenhet från junior funktion på bemanningsföretag eller projekt med liknande målgrupp. Kanske har du några års relevant arbetslivserfarenhet och vill kombinera vidare studier på högskola/universitet med deltidsarbete? Har du erfarenhet av samverkan mellan offentlig och idéburen sektor ser vi detta som meriterande. Du talar och skriver svenska obehindrat. Som person sätter du våra samarbetsföretag, offentliga samarbetspartners och målgruppen i centrum och du har ett starkt samhällsengagemang i kombination med resultatfokus. Du trivs med att arbeta i ett litet team och personliga egenskaper som värdesätts är att du är prestigelös, flexibel och lösningsfokuserad.

Varaktighet, Arbetstid

Vi söker 1-2 medarbetare med en total tjänstgöringsgrad på maximalt 90%

Tjänsten/erna är s.k. allmän visstidsanställning på 10 månader med eventuell möjlighet till förlängning.

Vi vill att du skall kunna börja 1/9.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 4 augusti 2016, vi tar endast emot ansökningar via e-post: karin.heri@mff.se.

Intervju

Om du blir kallad till intervju kommer denna ske 11 augusti 2016 , du som söker kommer att få ett besked om du har gått vidare eller ej när ansökningstiden har gått ut. Under ansökningstiden har vi begränsad möjlighet att svara på frågor om tjänsten och ber dig att spara på dessa till en eventuell intervju.

Malmö FF har tagit ställning till val av annonserings och rekryteringskanaler och undanber oss all kontakt från rekryterings/bemanningsföretag samt annonsförsäljare.

huvudpartners

officiella partners