Malmö FF:s kansli ställer upp i MFF Support Cup

Publicerad 12 juli 2002

För nionde året i rad arrangeras MFF Support Cup och i år finns det en del lag som är med för första gången bl a Malmö FF:s kansli.

På kansliet finns det, minst sagt, en hel del personer med erfarenhet av fotboll på planen. Hur det står till med dagsformen vet vi inte men det kommer att avslöjas med all önskvärd tydlighet den 27-28 juli.

Malmö FF:s kansli ställer upp i turneringen och fastän någon trupp inte är spikad ännu så är redan ett par namn klara: Hasse Borg, Jan-Olov Kindvall, Jörgen Dahlström, Malin Göransson, Patrick Winqvist och Lena Widekull. Fler personer är tillfrågade exempelvis Ronnie Hellström, Anders Palmér och Leif Engqvist. Hemsidan återkommer när det närmar sig. Här är lite information om turnering. Ta gärna en tur ut till Limhamnsfältet den 27 och 28 juli. Du blir inte besviken.

Patrik Jandelin, Coach Malmö FF Kansli

Välkommen till MFF Support cup 2002

Helgen 27-28 juli är det dags för årets upplaga av MFF Support cup. Är ni en supporterförening till ett fotbollslag någonstans i världen ELLER ger ut ett sk fanzine om minst nummer per år är Ni välkomna att anmäla ett eller flera lag.

Som Ni ser på listan nedan har anmälningarna strömmat in och vi är självklart glada för detta. Dessutom är det flera lag som inte tidigare deltagit i cupen som anmält sig. Vi välkomnar dessa!

OBS! Anmälningstiden har gått ut och vi kan tyvärr inte ta in fler lag

31 lag från 16 olika klubbar

AIK
Smokinglirarna (1)
Skånegnagarna (1)
Black Army (1)

Arsenal
Arsenal Swedish Branch (1)

Halmstad BK
Kvastarna (1)

IF Elfsborg
Guliganerna (2)

IFK Göteborg
Änglarna (2)
Änglarna Eslöv (1)

IFK Norrköping
Peking Fanz (1)

Juventus
Juventus Sverige (1)

Kalmar FF
Kånkel Berrys (1)

Landskrona BoIS
Black&White (1)

Lyngby,Danmark
Blue Vikings (1)

Malmö FF
MFF Support (3)
MFF Support Stockholm (1)
MFF Support Lund (1)
MFF Kansli (1)
Lorensborgskrogen (1)

Trelleborgs FF
True Blues (1)

Vålerenga,Norge
Klanen (2)

Wolverhampton
SwedeWolves (1)

Örgryte IS
Örgryte supporterklubb (2)

Öster IF
East Front (2)

Övriga
Svenska Fans (1)

Lite historia
MFF Support Cup startade 1994 och har blivit en av årets höjdpunkter för fotbollssupportrar. Både från Malmö och övriga världen. Under två dagar träffas fotbolls-supportrar för att snacka fotboll, titta på fotboll, leva fotboll och ja..självklart..spela fotboll också. Turneringen huserar på, för ändamålet utmärkta, Limhamnsfältet i Malmö. Beläget precis vid havet, och med nio sjumanna-planer, är det ett utmärkt tillhåll för ett dylikt arrangemang.

Nedan finner du information om årets turnering och tidigare upplagor. Möjlighet att anmäla sig till årets turnering ges också.

VÄL MÖTT PÅ LIMHAMNSFÄLTET