Malmö FF U vann Rexam cup

Publicerad 08 februari 2005

Malmö FF U vann Rexam Cup efter att ha besegrat arrangerande IFK Malmö i finalen med 2-0.

Malmö FF gick obesegrat genom turneringens tio matcher och samlade den fina målskillnaden 30-1.

Efter finalseger med 2-0 mot arrangerande IFK Malmö tog Malmö FF:s U-lag hem Rexam cup, en turnering för 19-årslag som avgjorts i Kombihallen under två veckoslut.
I en tät och riktigt bra finalmatch blev David Wahlberg tvåmålsskytt.

MFF gick obesegrat genom turneringens tio matcher och samlade den fina målskillnaden 30-1.
Det enda laget som förmådde spräcka MFF-nollan var Oxie, som tog ledningen i semifinalen. Där satt det hårt, först i matchens sista minut – speltid 2×15 minuter – kunde Stefan Mårtensson sätta 2-1-målet, hans andra i matchen.

För segern erhöll MFF 10 000 kronor och en gigantisk segerpokal. MFF.s Niklas Hansson utsågs till turneringens bäste utespelare, bäste målvakt blev Lilla Torgs Robert Armand.

I det segrande MFF-laget ingick Phillip Calington, Christopher Birgersson, Rasmus Bengtsson, Andreas Wihlborg, Niklas Hansson, Philip Milenkovic, Andreas Freij, Zaidoon Latoof, Joakim Persson, David Wahlberg, Stefan Mårtensson, Liridon Rrustemaj, Serkan Yalcin, Robin Nilsson