Malmö FF söker kommunikatör

Publicerad 20 juni 2016 i Nyheter

Malmö FF söker en person för tjänsten som kommunikatör.

Malmö FF

Malmö FF:s verksamhet utgår från vår värdegrund: Ambition (med mod och ambition når vi framgång), Glädje (genom positiv attityd och underhållning skapar vi glädje), Fair Play (vi följer regelboken på och utanför plan) och Klubben är störst (klubben är större än laget, laget är större än individen). Vår vision är att vara bäst i Norden på och utanför plan och att utmana Europa.

Kommunikatör i Malmö FF

Som kommunikatör i Malmö FF arbetar du långsiktigt för att utveckla intresset för föreningen. Du arbetar med hela verksamheten som rymmer mycket mer än A-laget och riktar dig till alla som är engagerade i MFF. Du arbetar tillsammans med övriga kommunikatörer för att förmedla bilden av Malmö FF och bidrar därigenom till att stärka och utveckla föreningen och vårt gemensamma varumärke.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillsammans med övriga kommunikatörer svara för kommunikationsflödet om och runt Malmö FF. Det innebär att skriva texter av olika slag, göra reportage och intervjuer och arbeta med bilder och filminslag för publicering på mff.se, på sociala medier, i MFFtv, i kampanjer och i nyhetsbrev. En viktig del av din roll är att arbeta med marknadsavdelningen för att skapa kampanjer och annan marknadsrelaterad kommunikation, både gentemot företag och privatpersoner.

Egenskaper

Dina professionella egenskaper är att du har utbildning inom och erfarenhet av att arbeta med kommunikation. Du är mycket bra på att kommunicera i tal och skrift. Du är bra på att ta fram material och kampanjer med inriktning på särskilda målgrupper och för särskilda ändamål och att utvärdera utfallet. Du kan arbeta med såväl text och bild som rörliga bilder och är bra på att ta fram flera olika typer av material som exempelvis nyheter, intervjuer, reportage, marknadsföring och information. Du har erfarenhet av att arbeta med olika digitala kommunikationsverktyg. Du är van vid att arbeta med sociala medier som Facebook, Instagram och Twitter. Självklart står du bakom och arbetar utifrån Malmö FF:s och idrottens värdegrund.

Som person är du kommunikativ, flexibel och samarbetsvillig. Du klarar att vara lugn även i stressade situationer. Du är en lagspelare som arbetar nära och tillsammans med dina kollegor samtidigt som du kan arbeta självständigt och fatta egna beslut. Du är analytisk och har förmågan att se helheter och väga in olika perspektiv i ditt arbete. Du vill utveckla dig själv i din roll och utveckla MFF:s kommunikation i stort.

Förståelse för föreningen Malmö FF och verksamhetens alla delar är nödvändig i rollen. 

Övrigt

Tillträde till tjänsten sker snarast möjligt.

Arbetsplatsen omfattas av kollektivavtal och lön utgår i enlighet med avtalet. Anställningen är 100 procent med sex månaders provanställning. 

Malmö FF:s verksamhet är inte bunden till kontorstid på vardagar. Tjänsten kräver flexibilitet och innefattar arbete på kvällar och helger.

Malmö FF verkar för en jämn könsfördelning i organisationen och ser gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

Ansökan

Alla som är intresserade av tjänsten och anser sig lämpliga för den utifrån ovan nämnda egenskaper är välkomna att lämna in ansökan.

Ansökan skickas till jobbansokan@mff.se senast 2016-07-15. Ange ”Kommunikatör” på ämnesraden. Ansökan ska innehålla CV, en personlig beskrivning av den sökande och eventuell annan information som är relevant för tjänsten.  

Frågor

Kontakta Peter Åhlander, kommunikationschef, via e-post: peter.ahlander@mff.se.

huvudpartners

officiella partners