Malmö FF söker kock

Publicerad 15 juni 2022 i Nyheter

Malmö FF:s Food- & Beverageavdelning söker en kock som vill vara med och tillaga samt utveckla maten utifrån de framtagna konceptramarna med välsmakande, hälsosam och näringsriktig kost samt vara en ledande person i köksteamet på Eleda Stadion.

Eleda Stadion har serveringsytor i ett 40-tal loger, Restaurang 1910 med plats för 1 850 personer, Erics Bar & Restaurang samt ett 60-tal kiosker och barer i anslutning till läktarna. Vår avdelning står för all servering i samband med event, konferenser och matcher samt till personal, lunchgäster och spelare.

ARBETSUPPGIFT

Huvuduppgiften är skollunch för 480 ungdomar, men även arbete med matcher, event och spelare.

Ansvar för menyskrivning och varubeställningar.

Flera års erfarenhet, gärna av storkök eller skolkök. Stort matintresse, kvalitetstänk, lagspelare, flexibel, ansvarstagande och självgående.

Tjänsten är i huvudsak som kock, direkt underställd till kökschef Björn Folkesson, men i vår flexibla organisation där vi är två till 275 personer som arbetar samtidigt, ställer det stora krav på ledarskap, anpassning och förmåga att ta sig an de arbetsuppgifter som krävs för stunden. I arbetsuppgifterna ingår även annat köksarbete, såsom frukost, kalla rätter, tillbehör med mera. All kökspersonal är aktiv i serveringen till våra gäster.

ÖVRIGT

Vi ser gärna att den sökande har relevant utbildning, minst fem års yrkeserfarenhet samt ett intresse för och stor kunskap om vegetarisk kost. Malmö FF verkar för en jämn könsfördelning i organisationen och ser gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

Tillträde omgående med anställning i MFF Event AB. Vi har kollektivavtal. 100 %, fast anställning med 6 mån provanställning, mestadels dagtid, helger och kvällar förekommer. Lön enl överenskommelse.

Ansökan skickas till: bjorn.folkesson@mff.se

huvudpartners

officiella partners