Malmö FF söker innehållsproducent till MFF Play

Publicerad 08 september 2023 i Nyheter

MFF Play växer. Under hösten står vår nya tv-studio klar att tas i bruk och vi söker nu en innehållsproducent för rörlig bild.

MFF Play sänder live från Champions League-kvalet 2022.

om mff play

MFF Play är Malmö FF:s kanal för dig som vill komma ännu närmare föreningen. Sedan starten 2020 har MFF Play vuxit år för år. I skrivande stund producerar MFF Play studioprogram, bakom kulisserna-material, minidokumentärer, fördjupande intervjuer, direktsända matcher och mycket mer. En del av materialet distribueras fritt via våra olika kanaler och en del distribueras bakom betalvägg. 

För oss är det viktigt att hela tiden utvecklas, med målet att stärka relationen mellan Malmö FF och de som brinner för föreningen. Som ett steg i detta har vi det senaste året bland annat brutit ny mark genom att som första svenska fotbollsförening sända europeiska kvalmatcher i egen regi samt direktsända våra herrallsvenska matcher i radioformat. 

om tjänsten

Under hösten tas nästa steg då vår nya tv-studio står klar att tas i bruk. I samband med detta söker vi en innehållsproducent till MFF Play. Tjänsten är en provanställning på 100 procent med målet att omvandlas till en tillsvidareanställning efter sex månader. 

Som innehållsproducent kan du antingen stå framför eller bakom kameran, sitta vid kontrollbord eller hålla i mikrofonen. Tjänsten är formbar efter rätt person och du kommer verka under Malmö FF:s kommunikationschef, i nära samarbete med övriga kommunikationsavdelningen. Du kommer – tillsammans med kollegor – att ta fram idéer kring så väl herr- och damlag som Malmö FF:s övriga verksamhet och förverkliga dem. 

Då en stor del av Malmö FF offentliga verksamhet – till exempel matcher, medlemsmöten, och årsmöte – äger rum på kvällar och helger är även en del av tjänsten förlagd på sådana tider. 

om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbete med rörlig bild och intervjusituationer, antingen inom kommunikation eller journalistik. Vidare har du relevant utbildning via eftergymnasiala studier, alternativt genom gedigen arbetslivserfarenhet inom fältet. Tidigare erfarenhet av Adobe Premier Pro, vMix, WordPress och/eller publiceringsverktyg för sociala medier samt god kunskap i att utrycka dig på svenska i skrift är meriterande.

För att du ska lyckas och trivas i rollen är du relationsskapande, van att utföra uppdrag med kort framförhållning och gillar att vara involverad i arbetsprocesser från idéstadie till slutprodukt. I den här rollen värdesätts handlingskraft och förmåga att ta egna initiativ och du kommer att välkomnas av ett härligt gäng arbetskamrater som varje dag brinner för att göra Malmö FF mer tillgängligt, öppet och attraktivt – först och främst för våra medlemmar, supportrar och partners, men även på regional, nationell och internationell nivå.

intresserad?

Välkommen med ansökan till jobbansokan@mff.se, i ämnesraden skriver du ”Ansökan innehållsproducent”. Vid frågor om tjänsten kontakta kommunikationschef på mattias.larsson@mff.se. Tillsättning av tjänsten sker snarast möjligt, så vänta inte med din ansökan om du är intresserad.

huvudpartners

officiella partners