Malmö FF söker fler publikvärdar

Publicerad 13 januari 2006

Malmö FF arbetar aktivt för att hålla en hög service och säkerhetsnivå på våra evenemang. I och med att vi blir större både nationellt och internationellt ökar behovet av fler publikvärdar. Vi söker dig tjej eller kille över 20 år som har MFF-hjärta och kan tänka Dig att arbeta med service och säkerhet på Malmö FF´s arrangemang.

Vad är en publikvärd?
En publikvärd är en person som har ett stort hjärta för föreningen och arbetar ideellt. Publikvärden är arrangörsföreningens förlängda arm och ska som sådan vara ett föredöme för andra supportrar. För publikvärden är servicen en mycket viktig del i arbetet.
Dessutom ansvarar publikvärden i viss mån för ordningshållningen, främst för att förebygga ordningsstörningar. Som publikvärd erhåller du viss utbildning i juridik, sjukvård och brandkunskap för att kunna utföra ditt arbete på bästa tänkbara sätt.

Varför finns publikvärdar?
Myndigheterna skriver i tillstånd till föreningen att det ska finnas ett visst antal publikvärdar och ordningsvakter per match. Detta är också ett krav från Svenska Fotbollförbundet. Säkerheten kring arenorna blir en alltmer viktig del i klubbarnas verksamheter i takt med att publiktillströmningen ökar. Malmö FF arbetar med att erbjuda publiken både service och säkerhet, för att alla ska kunna uppleva ett bra evenemang. I detta spelar publikvärdarnas arbete en avgörande roll.

Om du tycker det här låter intressant så är du välkommen att höra av dig till
Nisse Lovén på dagtid tfn 040-32 66 09 eller nisse.loven@mff.se

Läs gärna mer på hemsidan under rubriken Klubben – Service&Säkerhet