Malmö FF söker ekonomichef

Publicerad 29 september 2016 i Nyheter

Malmö FF söker civilekonom eller motsvarande med gedigen erfarenhet för rollen som ekonomichef.

Rollen som ekonomichef (CFO) på Malmö FF är en attraktiv möjlighet att få vara med och påverka styrningen i en av Sveriges största och mest framgångsrika idrottsföreningar. Rollen ger dig såväl möjligheten att påverka det strategiska arbetet samtidigt som du sköter den operativa styrningen av ekonomin. CFOn arbetar nära VD och styrelsen hos Malmö FF vilket innebär en tongivande roll i organisationen.

För att lyckas i rollen har du en bred erfarenhet av ekonomi med goda kunskaper kring redovisning, skatt och koncernekonomi. Vidare har du erfarenhet från ledarskapsrollen och du drivs av förändringsarbete. En viss inblick i tidigare ideella föreningar samt erfarenhet från internationella uppdrag är meriterande då Malmö FF även arbetar på en internationell nivå i samband med bland annat UEFA.

Som person är du jordnära, en naturlig ledare med en god kommunikativ förmåga och har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt.

Krav


Meriterande


Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Malmö FF med Harvey Nash. Vid frågor är du välkommen att kontakta Emma Lindén på emma.linden@harveynash.se. För att söka tjänsten, skicka ditt CV och personliga brev till ansokan@harveynash.se och märk din ansökan med FF4525 så snart som möjligt dock senast den 9 oktober 2016.

huvudpartners

officiella partners