Malmö FF släpper egna fotbollsemojis

Publicerad 16 juli 2018 i Nyheter

Som första svenska fotbollsklubb lanserar Malmö FF egna emojis. Den nya appen för iMessage innehåller fler än 20 laddade emojis som hjälper de mest passionerade supportrarna att dela med sig av de känslor som är svåra att uttrycka med ord.

– Fotboll är utan tvekan ett ämne som diskuteras flitigt. Med dessa illustrationer vill vi ge våra supportrar chansen att uttrycka sin kärlek till fotboll och MFF, säger Cina Wikeborg, marknads- och försäljningschef på Malmö FF.

Tanken med våra nya emojis är att göra det lättare för supportrar att digitalt uttrycka den passion och de starka känslor som de upplever på fotbollsläktaren.

Malmö FF inspirerades av den stora mängd fotbollsdiskussioner som förs via mobilen.

– Med emojis för iMessage är målsättningen att bidra med roligare och bättre visuella verktyg och samtidigt skapa en starkare gemenskap mellan MFF-supportrar, säger Cina Wikeborg.

Appen som idag lanseras för iMessage ger tillgång till 23 illustrerade emoijs av känslor, symboler och uttryck som alla supportrar kan känna igen sig i.

Malmö FF är dedikerade till att fortsätta förnyas och utvecklas för att ge engagerade supportrar den bästa fotbollsupplevelsen även i digitala kanaler. MFF Emojis blir den senaste lanseringen i Malmö FF:s fortlöpande digitala utveckling och vision om att vara Nordens ledande fotbollsklubb både på och utanför plan.MFF Emojis är skapade tillsammans med fullservicebyrån FEW i Malmö som en del av den pågående kampanjen för MFF:s Europaspel: Mer Känslor. Den kostnadsfria appen finns tillgänglig att ladda ner på App Store.

huvudpartners

officiella partners